Kryesisht i angazhuar në çelik.Personel me përvojë dhe pajisje të lartë

NA KONTAKTONI

Mirë se vini në kompaninë tonë

Ne përpiqemi të optimizojmë rrjedhën e punës, të përmirësojmë efikasitetin e punës, që ju të kurseni kohë dhe energji.

Rreth Nesh

Shandong Henghanbang Supply Chain Management Co., Ltd. u krijua më 26 dhjetor 2022, me një kapital të regjistruar prej 11.16 milion juanë.Kryesisht i angazhuar në çelik.

Produktet tona përfshijnë tuba çeliku pa tegel, mbështjellje çeliku të galvanizuar, mbështjellje çeliku të galvanizuar, PPGI, PPGL.mbështjellje çeliku të mbështjellë të ftohtë, mbështjellje inox, bobina alumini, panele çati, shirita çeliku susta dhe pllaka të ndryshme çeliku speciale, të cilat eksportohen në shumë vende të botës.

Më të fundit nga Blog News

Ne përpiqemi të optimizojmë rrjedhën e punës, të përmirësojmë efikasitetin e punës, që ju të kurseni kohë dhe energji.

  • Fleta e veshur me ngjyra është një material i përdorur gjerësisht në fushën e ndërtimit dhe dekorimit.Ajo ka tërhequr shumë vëmendje për pamjen e saj unike dhe performancën e shkëlqyer.Si një nga kompanitë lider në industrinë e fletëve të veshura me ngjyra, Henghanbang ju sjell disa njohuri bazë rreth kol...
  • Ndarja e njohurive për pllaka çeliku Henghanbang është një kompani e specializuar në tregtimin e pllakave të çelikut.Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve pllaka çeliku dhe produkte çeliku me cilësi të lartë, dhe të ndajmë njohuritë përkatëse të pllakave të çelikut.Pavarësisht nëse jeni veteran apo i ri në industrinë e pllakave të çelikut, arti ynë...